Your browser does not support JavaScript!


Bine ati venit pe site-ul TRANSIT CENTER

Bine ati venit pe site-ul TRANSIT CENTER si va invitam sa cumparati piese noi si folosite pentru Ford Transit. Suntem cea mai mare parte a compoziției specializate în automobile Ford, si mai multe masini utilitare in acestea sunt de tranzit. Transit Center înființat în 1996 și de atunci extinde constant oferta, astfel încât acum putem fi mândri de ambele părți ale originalului, provenind de la producător și piesele de schimb de cea mai înaltă calitate, care adesea depășesc părțile lor de rezistență originale.

Gama de magazinul nostru online, veți găsi doar 90% din toate elementele pe care le avem acum stoc. Acest lucru este cauzat, printre altele, de lipsa de timp pentru a cataloga toate părțile și cantitatea lor uriașă. In fiecare zi, în oferta noastră, există produse noi care vin din depozit. Prin urmare, dacă aveți probleme în a găsi unele piese pentru masina ta Ford Transit, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: comanda@transitcenter.ro, Personalul nostru vă va ajuta în găsirea părți, și să furnizeze informații cu privire la disponibilitatea acesteia.

Toate piesele achiziționate de la magazinul nostru online, vom trimite o companie de curierat FedEx, UPS sau polonez post. In plus, este posibil să primească o parte direct în magazinul nostru situat în Pędzewie pe traseul 80 între Bydgoszcz și Torun de la 8:00 la 17:00.Idei principale TRANSIT CENTER este: un magazin de vânzare părți noi și folosite pentru toate modelele Ford Transit MK2 la Mk8. In ciuda efectuarea ateliere specializate și un magazin online axat pe Ford-ul Transit este Transit Center tot timpul de colectare mașinilor de raliuri de construcții experiență și de curse, care concurează cu succes în competiție rallycross, derivei și alte rase nu numai în Polonia, ci și în întreaga Europă. Transit Center MotorSport (www.wicikmotorsport.com) faimos peste tot în lume, în principal, datorită construcției de primul vehicul comercial din lume care urmează să fie Drift, care a fost Ford Transit MK7. Video demonstrației rulează această mașină puteți viziona aici.

Va invitam sa cititi oferta Transit Center și se bucură de cumpărături și utilizarea fără probleme de autoutilitare Ford.

DemoCars

Shop

Shop