Your browser does not support JavaScript!


Despre compania Transit Center

Transit Center este un specialist în vânzarea de piese pentru Ford Transit și piese pentru autoutilitare de diverși producători. Suntem pe piața pieselor vehiculelor comerciale din 1996. Ne extindem în mod constant baza de piese, oferind clienților produse originale, piese de schimb din segmentul premium, precum și înlocuitori tradiționali. În prezent, activitatea companiei este extinsă la 22 de țări europene, dar suntem capabili să livrăm produse în fiecare loc de pe Pământ.

Centrul de tranzit este în primul rând o abordare profesională a clientului, mulți ani de experiență, transport rapid și o gamă largă de produse la prețuri atractive.

Suntem caracterizați de o dorință constantă de a ne dezvolta și de a face eforturi pentru perfecțiune. Personalul specializat are cunoștințe tehnice despre piese pentru autoutilitare, datorită cărora sunt capabili să elimine orice incertitudine de cumpărare a clienților noștri. Ani de experiență ne-au învățat că nimic nu este imposibil. Cea mai bună dovadă în acest sens este disponibilitatea pieselor noi pentru autoutilitare care nu au fost produse de mai mulți ani.

Transit Center este o companie născută din dragostea pentru automobile!


Shop