Your browser does not support JavaScript!

Baie ulei Citroen Jumper 2.2 HDi Trateo

Baie ulei Citroen Jumper 2.2 HDi Trateo

Evaluare4.9

224lei

Cantitate limitată de produs
Acest produs a fost cumpărat de 4 ori.
pretul de transport : 56leiTimpul de livrare : 3-7 zileCere produsul

Baie ulei Citroen Jumper 2.2 HDi Trateo

Baie ulei Citroen Jumper 2.2 HDi Trateo nu este altceva decât un recipient pentru uleiul de ungere a motorului, care este înșurubat în partea inferioară a blocului motor. Este important ca piesele să fie sigilate în mod corespunzător și să nu fie evitate scurgerile de ulei. Un dispozitiv special (filtru de ulei) este plasat în interiorul vasului de ulei, datorită căruia pompa de ulei aspiră uleiul și asigură o lubrifiere corespunzătoare a unității de antrenare. Baie ulei este vândută împreună cu dopul de scurgere a uleiului (prezentat în imagini) și este ideală pentru Citroen Jumper cu motoare diesel de 2,2 litri.

Orice, chiar și cea mai mică scurgere de ulei trebuie reparată imediat pentru a preveni deteriorarea ulterioară a motorului. Majoritatea problemelor asociate cuvei de ulei sunt mecanice și apar ca urmare a lovirii părții inferioare a vehiculului cu denivelări la drum. Fisura cu bazinul de ulei este ușor de diagnosticat, deoarece are o scurgere pronunțată de ulei care formează o baltă de ulei direct sub vehicul. Un alt tip de defecțiune poate fi scufundările în vasul de ulei, care pot obstrucționa și restricționa fluxul de ulei în motor. Defecțiunea baie ulei nu poate fi ignorată, deoarece poate provoca daune suplimentare unității de alimentare de 2,2 litri.

Baie ulei Citroen Jumper 2.2 HDi Trateo este o piesă de schimb de înaltă calitate care a fost fabricată de Trateo LTD, specializată în producerea de piese de segment premium pentru autoutilitare.

Dedicat la:
Citroen Jumper 2006- , 2.2 HDi , 101PS
Citroen Jumper 2006- , 2.2 HDi , 110PS
Citroen Jumper 2006- , 2.2 HDi , 120PS
Citroen Jumper 2006- , 2.2 HDi , 130PS

Număr piesă:

0301.N6 , 0301N6


Produs nou:
da

Calitatea produsului:
piesă de schimb - calitate premium

Producători de piese:


Comentariile clienților care au cumpărat produsul:

 
 Robert   Data adaugarii:

Produse similare:


 
Introduceți cuvântul cheie
Căutare avansată
Transit Center in Europe