Your browser does not support JavaScript!

Baie ulei Peugeot Boxer 2.2 HDi Trateo

Baie ulei Peugeot Boxer 2.2 HDi Trateo

Evaluare4.9

224lei

Produsul este disponibil                 
Acest produs a fost cumpărat de 3 ori.
pretul de transport : 56leiTimpul de livrare : 3-7 zileCere produsul

Baie ulei Peugeot Boxer 2.2 HDi Trateo

Baie ulei Peugeot Boxer 2.2 HDi Trateo este partea înșurubată pe partea inferioară a blocului motor în autoutilitarele Peugeot. În interiorul cuvei de ulei, puneți o strecurătoare de ulei care se conectează la pompa de ulei. Conectarea strânsă și corectă a vasului de ulei cu pompa de ulei este o garanție a lubrifierii corespunzătoare a motorului. Baie ulei se vinde complet cu un dop de scurgere a uleiului. Baie ulei este un recipient pentru ulei care unge motorul și este rezistent la temperaturi ridicate ale uleiului.

Deteriorarea vaselor de ulei este cel mai adesea mecanică. Scufundările în Baie ulei pot apărea ca urmare a lovirii drumului, de ex. atunci când conduceți peste denivelări de viteză, căi ferate sau când conduceți pe sol neuniform. Capăturile cu ulei pot încetini sau opri complet curgerea uleiului în motor. Cracarea sau scurgerea gropii de ulei este semnalizată de o pată de ulei care apare sub vehiculul în picioare. Prea multă pierdere de ulei poate duce la confiscarea motorului și deteriorarea altor componente ale autoutilitarelor. Nu poate fi subestimată defectarea vaselor de ulei, deoarece poate provoca daune grave Peugeot Boxer.

Baie ulei Peugeot Boxer 2.2 HDi Trateo este o piesă de schimb de înaltă calitate de la producătorul britanic de piese pentru autoutilitare din segmentul premium - Trateo LTD. În magazinul nostru puteți cumpăra și o garnitură pentru Baie ulei sau un set care include o Baie ulei și garnitură. Bolul se vinde fără o strecurătoare de ulei.

Peugeot număr piesă:

0301N6 ( 0301 N6 )



Dedicat la:
Peugeot Boxer 2.2 HDi 2006 - | 101 - 130 HP
Fiat Ducato 2.2 D 2006 - | 100 HP
Citroen Jumper 2.2 HDi 2006 - | 101 - 130 HP
Ford Transit MK6 2.0TDDI , 2.0TDCI - tractiune pe fata
Ford Transit MK7 2006-2013 2.2TDCI - tractiune pe fata
Ford Transit MK8 2014 2.2TDCI - tractiune pe fata
Ford Transit Custom 2012 2.2TDCI
Ford Tourneo Custom 2012 2.2TDCI

Produs nou:
da

Calitatea produsului:
piesă de schimb - calitate premium

Producători de piese:


Comentariile clienților care au cumpărat produsul:

 
 Anonim   Data adaugarii:
 
Introduceți cuvântul cheie
Căutare avansată
Transit Center in Europe