Your browser does not support JavaScript!


TUNING PENTRU TOȚI - Marca Ford Shine dvs. de tranzit!

Ford Transit Tuning

Amintiți-vă că van de afacerea ta este un fel de carte de vizită pe roți! Din fericire - nu ai de ce să vă faceți griji! Ford Transit este o icoana de calitate și versatilitate în rândul vehiculelor utilitare.

 Cum se adaugă un pic de caracter și sclipici tranzitului nostru? Ia-vă centurile și aflați mai multe despre reglarea delicată, care practic oricine își poate permite!
Răspunsul este placat cu crom parti ale corpului auto!

Placat cu crom oglinzi de locuințePlacat cu crom oglinzi de locuințe este primul element pentru a da autovehiculului un aspect unic! În valoare de văzut în condiții dure. Chrome este montat la exteriorul oglinzii. Ele dau aspectul original pentru autoutilitare Ford Transit. materiale de înaltă calitate a fost utilizat în timpul producției. Este, de asemenea, foarte ușor de asamblat. Doar îndepărtați folia protectoare de pe banda de montaj (în interiorul carcasei) și lipici crom la oglinda mașinii. Rețineți că suprafața este degresată și că ar trebui să fie instalat într-o temperatură ambiantă pozitivă.

Ușă Cromat mânere pentruUșă Cromat mânere pentru se va adăuga caracterul dumneavoastră Ford Transit!
Membranele mâner sunt intemperii - nici meteo este rău pentru ei! Ele pot servi pentru o lungă perioadă de timp. Acestea sunt montate pe detașând banda din folie de banda de montaj, care este situat pe partea interioară a acoperirii. Sunt perfect în formă de cromate.
Mânerul acoperă disponibile în magazinul nostru sunt realizate de o companie Trateo.

Lumina din spate tabacita


Les lunettes arrière chromées ont été fabriquées pour Ford Transit MK8. Sa production a débuté en 2014. Elle représente le modèle Transit de dernière génération. La modernité de ce véhicule peut être soulignée dans un capuchon de lampe simple et parfaitement adapté. Les chromes sont collés sur les feux arrière avec un ruban double face à l'intérieur de la superposition. L'avantage le plus important est sa force - il a une colle très forte.
Les lampes Chromy disponibles dans notre boutique se caractérisent par des matériaux de très haute qualité. Il conserve son apparence naturelle pendant de nombreuses années après sa fondation.

GRILA CROM SURROUND, LAMPA DE CEAȚĂ


Crom surround, lampa de ceață grila pentru versiunile Ford Transit Connect MK1 disponibile începând cu anul 2009 sunt ultima propunere în post de astăzi. capace de halogen sublinia luxul masinii noastre - ideal pentru oamenii de afaceri. Ce ansamblul de suprapunere arata? Vă rugăm să: ne răzuiește substratul, îndepărtați folia de protecție a benzii de montaj. REMEMBER la crom componentele de montare a temperaturii ambientale pozitiv.
Aceste elemente simple vor face dumneavoastră Ford Transit iasă în evidență din mulțime și de a evidenția individualismul tău.

Știai că ... ?

Noastre alte articole pe blog: