Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit - cea mai sigură tehnică din lume?

Ford Transit Thief

Fiecare vehicul poate fi furat. Pentru un amator de alte lucruri este doar o chestiune de timp înainte ca orice tip de securitate să se termine. Dar puteți descuraja în mod eficient un hoț? Trebuie să ne amintim că hoțul poate avea motivații diferite - cineva va depinde strict de părțile vehiculului nostru, iar cealaltă dorește echipamentul din van (de exemplu, unelte sau echipament specializat).

Soluția cea mai comună este alarma. Alarmele din fabrică, datorită universalității lor, nu reprezintă o mare provocare pentru hoți. Merită să se aibă în vedere instalarea protecției drepturilor de autor într-o companie mai mică, ale cărei soluții nu sunt încă disponibile pe scară largă. Acesta ar funcționa în paralel cu operația de alarmă din fabrică.
Alarmele create în rețelele de distribuitori sunt create astfel încât fiecare serviciu autorizat din țară și chiar din Europa să poată repara astfel de dispozitive. Hoții cunosc funcționarea lor și știu cum să ocupe sistemul de imobilizare. Cu cât securitatea este mai neprotejată, cu atât este mai mare problema criminalului.
Tine minte! Alarma în sine nu este o garanție a siguranței! Acesta este totuși un pas în lupta cu precedentul hoțului.

O altă soluție este urmărirea dispozitivelor care utilizează tehnologia GPS. Unele vehicule au transmițătoare fabricate din fabrică, care permit ca vehiculul să fie amplasat la o distanță de până la câteva zeci de kilometri. Cu toate acestea, este posibil să montați aceste tipuri de soluții pe cont propriu. Cel mai bine este să alegeți un loc invizibil, la partea pe care dezasamblarea o ia mult timp. Poziția adesea aleasă a emițătorului este șasiul vehiculului.
Ford Transit Security

Acordați atenție unde vă parcați! Locul mai public - risc mai mare pentru potențialul hoț. Iti lasi masina nesupravegheata peste noapte - uita-te in jur pentru cateva camere cu care se afla in parcare. Monitorizarea ar trebui să descurajeze în mod eficient pe infractori. În cazul unui furt (sau zgârierea mașinii), avem dovezi sub forma unui videoclip.

Nu uitați de asigurarea mașinii. Această cheltuială, care atacurile ciclice ale șoferilor. De asemenea, este bine să cumpărați o politică auto-casco cu opțiune de protecție împotriva furtului. Numai ea garantează restituirea echivalentului vehiculului sau o anumită sumă de bani în caz de furt.
Ford Transit Security


Stiai asta ...
Ford Transit mk 6 fură căsătorie miracol?
Se pare că, odată cu trecerea timpului și dezvoltarea de noi tehnologii, mașinile noastre au asigurat securitatea pentru secolul XXI. Blocurile de direcție există deja pentru fabrica, securitate digitală și electronică a mașinii. Ford Transit mk 6 a apărut pe piață în 2000. Este considerat unul dintre cele mai sigure modele din istoria motorizării. El a provocat chiar și angajații Ford! Prin construcția sa specifică, schimbul de elemente a reușit să dureze câteva ore!
Ford Transit mk6 a avut un imobilizator în pompa de injecție și în aprindere.
Alocarea noii pompe de injecție la vagon a fost asigurată de o perioadă de așteptare de 30 de minute în timpul programării, timp în care vehiculul trebuia să rămână pe motor.
Pompa de injecție a fost conectată direct la lanțul arborelui cu came și la carcasă și a fost înlocuită cu un serviciu specializat de la 3 la 6 ore. Modulul însuși a fost inundat cu rășină. Purtătorul potențial ar trebui să fie dotat cu un calculator specializat, bagaj de cunoștințe și siguranță în vrac în mai multe ore.
Ford Transit mk6

Cea mai bună soluție posibilă pentru un hoț potențial era să tragă vehiculul complet pe vehiculul tractor și apoi să îl dezasambleze în altă parte. O astfel de dezasamblare a unui potențial tâlhar ar fi avut întreaga zi, dacă nu mai mult. Tragând într-un mod minunat un vehicul utilitar pe un camion de remorcare nu este o faptă mică (deși au existat astfel de cazuri).

Victimele prăbușirii au fost adesea proprietarii vagonului! În cazul unei chei defecte nu a existat posibilitatea de a trage mașina. În jurul întrerupătorului de chei situat pe vârful cheii era un dispozitiv de imobilizare a țigării. Tableta avea o frecvență individuală (erau milioane de ele), ceea ce a făcut imposibilă începerea cu o tastă ruptă sau orice altă cheie. Singura soluție posibilă a fost adaptarea noii chei, care avea o protecție suplimentară în timp. În cazul unei întreruperi a procedurii - a fost necesar să se înceapă din nou după ce a fost așteptată perioada corespunzătoare. Pentru profesioniști a fost o muncă mare și pentru hoți? Securitatea să nu treacă! Mai ales că în perioada inițială de adaptare a noului cod PIN necesar, care era disponibil numai pentru serviciul Ford. În plus, a fost de asemenea necesar un număr de pompă, care a durat aproximativ 3 ore.
Tine minte! Hoțul nu are timp! De aceea protecția timpului este cea mai bună soluție posibilă. Din păcate, este o poveste a istoriei.

Știai că ... ?

Noastre alte articole pe blog: