Your browser does not support JavaScript!


Piese - noi sau folosite? Original sau înlocuire?

Fiecare proprietar al unei mașini se afla într-o situație în care trebuia să facă schimb de piese. Din moment ce vă aflați pe acest site, există o mare șansă că vorbim de tine! Uneori, defectele minore pot împiedica conducerea vehiculelor, care blochează adesea întreaga companie. Odată ce defectul a fost localizat și cunoaștem lista articolelor care trebuie înlocuite, putem examina piesele disponibile în magazin. Trebuie să decidem dacă vrem să cumpărăm - piese noi sau folosite. Un criteriu suplimentar este calitatea. Putem achiziționa piese originale, piese de schimb PREMIUM (marcaje) sau să profităm de piese de schimb de calitate scăzută disponibile pe piață. Fiecare soluție are argumente pro și contra, care vor fi prezentate mai jos.


Ford Transit Piese

Prima categorie a fost făcută datorită stării produsului. În magazinul nostru puteți cumpăra atât piese noi, cât și piese folosite. Părțile noi ne dau cea mai mare garanție de siguranță și durabilitate. Din cauza lipsei de utilizare - longevitatea lor este cea mai lungă. Un plus suplimentar al pieselor noi este garanția producătorului. Ne dă un confort deoarece, într-un anumit moment dat, ne putem aștepta să primim o nouă parte când apare o vină. Desigur, acest lucru depinde în mare măsură de condițiile de garanție ale producătorului individual. Cel mai mare, dacă nu singurul, dezavantaj la piese noi este prețul lor. Ele sunt adesea stabilite în prealabil, iar cu cât numărul de intermediari prin care se desfășoară vânzările este mai mare - cu atât este mai mare prețul acestora. Merită să cumpărați părți la puncte oficiale de distribuție sau dintr-o sursă de încredere. Piesele folosite sunt soluția după care ajungem, în principiu, din motive financiare. Când trebuie să reparați / înlocuiți rapid un element. Aceasta este o practică obișnuită, deoarece piesele folosite pot fi chiar de câteva ori mai ieftine decât noii lor omologi. Produsele utilizate nu sunt garantate. Nu există nicio posibilitate de plângere ca urmare a eșecului, de exemplu, de la o lună. În plus, nu suntem siguri de locul în care provin produsele sau dacă proprietarul anterior a avut grijă de întreținerea vehiculului său. Aceste părți sunt, de asemenea, caracterizate printr-o durată de funcționare mai scăzută, în funcție de gradul de uzură. Din fericire, când cumperi în magazinul nostru, poți fi calm. Părțile utilizate sunt verificate înainte de a fi puse în vânzare. Părțile care sunt grav deteriorate, nepotrivite pentru utilizare, nu sunt vândute.Următoarea defalcare se referă la sursa părții - din care provine producătorul. Garanțiile de compatibilitate și de bună calitate sunt părțile originale. Acestea sunt aceleași părți ca cele care au fost inițial în vanul nostru recent după producție. Ei merg la vehiculele de producție de masă. Logica sugerează că se recomandă înlocuirea cu piesele originale. Cu toate acestea, aceasta este o soluție foarte costisitoare. Suma necesară pentru achiziționarea tuturor pieselor originale poate depăși de mai multe ori valoarea vehiculului. În plus, trebuie să vă asigurați care sunt părțile specifice de care aveți nevoie. Se intampla ca fiecare tub, garnitura sau alt articol mic va trebui sa platesti separat. Alt lucru este cazul înlocuitorilor de înaltă calitate. Producătorii acestor elemente vin foarte des la problema holistică. Folosind cunoștințele și experiența lor, ele modifică cu ușurință părțile originale sau le atașează la set cu alte componente necesare înlocuirii.


În plus, substituenții PREMIUM nu se îndepărtează de calitatea originală, iar prețul lor este mult mai mic. De exemplu, poate fi folosit în centrele de testare pentru iarnă, mai multe despre AICI. Dacă puteți obține piese de înaltă calitate, cu durată lungă de viață la un preț relativ mai scăzut, probabil că merită jocul de lumânări. Magazinul nostru este distribuitorul oficial al pieselor de schimb marca TRATEO. Este o companie înregistrată în Marea Britanie care respectă standardele europene, precum și cerințele celei mai mari industrii auto. Ultima opțiune este aceea de a cumpăra piese de schimb de calitate scăzută (foarte des, cu o origine necunoscută sau o marcă necunoscută). Aceasta este soluția care necesită cel mai mic efort financiar. Din nefericire, alegerea pieselor de acest tip ar trebui să fie de așteptat cu durata lor scurtă de viață și calitatea redusă a manoperei. În mod frecvent, acestea nu sunt garantate, dar există excepții de la această regulă.Alegerea elementului potrivit depinde de o serie de factori - oportunități financiare, situații de urgență sau disponibilitatea pieselor. Alegerea pe care o faci depinde de tine! Când cumpărați piese de uz sau de joasă calitate trebuie să vă bazați pe durata lor de viață redusă. Uneori este mai bine să plătiți mai mult, să tratați cumpărarea pieselor ca o investiție în viitor. Merită, de asemenea, să luați în considerare achiziționarea de înlocuitori high-end, a căror valoare pentru bani este pur și simplu cea mai bună!


Știai că ... ?

Noastre alte articole pe blog: