Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit personalizat într-o versiune nouă!


Din 2012 avem posibilitatea de a achiziționa Ford Transit Custom. De atunci - a câștigat meticulos locul său în fruntea vehiculelor comerciale. În anul precedent (2016), s-au vândut aproximativ 120.000 de copii ale acestui model. Cu ceva timp în urmă am întâlnit revigorat Ford Tourneo Custom, iar acum este timpul pentru o nouă injecție de știri. Noul Transit Custom vine pe piață - este uimit de aspectul nou, impresionează cu interiorul săuExterior și caroserie


Modelul recondiționat va fi cel mai ușor de recunoscut în față. Vor fi noi faruri (lămpi opționale de mers în timpul zilei și lămpi Xenon HID), o bara de protecție retractabilă și o grilă de radiatoare cu nervuri mari. O altă noutate va fi culoarea portocalie a lacului - deja populară în fotografiile care prezintă noul model al vehiculului.

Interiorul dulapurilor de depozitare, buzunarele și spațiul


Au apărut mult mai multe schimbări în interiorul vehiculului. O poți numi un "birou mobil"! Pasagerii acestei camionete se pot simti ca intr-o masina. Sa îmbunătățit calitatea pieselor din plastic și a tuturor materialelor. În noul interior găsim o mulțime de compartimente de depozitare, care în consola au o capacitate de 25 de litri. Printre acestea se află: trei rafturi deschise pe partea superioară a tabloului de bord (ideale pentru tampoane pentru documente sau telefoane mobile) și un compartiment de depozitare mare, adecvat pentru stocarea documentelor, de exemplu în format A4, în partea de jos. Pentru confort sporit, un suport de pahare pliabil, situat sub maneta de viteze, este atașat la marginile exterioare ale suportului pentru pahare și la sticla de 2 litri.Interiorul ușii a fost complet reproiectat. Vom găsi trei compartimente mari de depozitare și un mâner practic. În cabină găsim, printre altele. Ecran tactil de 8 inch cu SYNC3, care poate fi operat cu gesturi și voce. SYNC 3 vă permite să controlați dispozitivele de sunet, navigație și smartphone-urile conectate cu comenzi vocale simple. Un aspect complet nou a fost dat panoului pentru aer condiționat. Altele sunt, de asemenea, ceasuri, sau chiar volanul. Confortul utilizării de zi cu zi îmbunătățește scaunele noi cu geometrie interioară și spumă reproiectată.

Ce se ascunde sub masca?

Este disponibil un motor diesel modern de 2 litri EcoBlue. Unitatea oferă variante de 105, 130 și 170 CP. Inginerii au reușit să reducă apetitul pentru combustibil cu până la 13%, cu o creștere a cuplului de 20% în partea de jos. Emisiile la cea mai economică varianta econetică sunt în jur de 148 g / km CO2, cu un consum mediu de combustibil de 5,7 l / 100 km. Cea mai slabă variantă este echipată cu oprire Auto Stop, pneuri cu rezistență redusă la rulare și Ford Acceleration Control, limitând viteza la 100 km / h.În plus?

Lista de facilități va fi, de asemenea, actualizată la cele mai noi tehnologii pe care le-am dedicat. Lista se deschide cu un limitator inteligent de viteză, care ajustează automat viteza maximă a vehiculului. Avertizarea în trafic, asistența pre-coliziune cu detectarea pietonilor și controlul inteligent de croazieră adaptivă vor fi, de asemenea, disponibile.

Transit Custom Producția personalizată va începe la sfârșitul anului 2017. Apoi veți putea plasa comenzi pentru model într-o vizualizare nouă. Primele mașini vor fi livrate clienților la începutul anului 2018. Ford va fi disponibil în continuare într-o varietate de variante: furgoane (cu cabină dublă), precum și un vagon de pasageri, ampatament scurt sau lung, două înălțimi ale acoperișului și un DMC Variind de la 2,6 la 3,4 tone (încărcătură utilă Până la 1450 kg). Cea mai puternică variantă va fi oferită în specificația Sport. În acest model, Transit Custom va fi echipat cu un motor de 170 CP și va ieși cu o gamă de accesorii stilistice. Acestea includ, printre altele. Căptușeală dublă pe capotă și tapițerie specială din piele - Ebony


Rezultatul final este un model hybrid hibrid cu emisii zero (PHEV), care va atinge piața până în 2019.

Știai că ... ?

Noastre alte articole pe blog: