Your browser does not support JavaScript!


Electric Ford Transit este acum disponibil!

Totul indică faptul că viitorul aparține mașinilor electrice și vehiculelor autonome. Noile reglementări și direcția pe care companiile mari de automobile încearcă să le demonstreze că putem ajunge la dominația vehiculelor electrice în 15-20 de ani. În ceea ce privește vehiculele electrice care nu sunt atât de șocante, viziunea unică este aceea a "bateriei". Cât de repede se va schimba aceasta? Citeste mai mult!


Lightning SystemsSistemele Lightning Systems, dezvoltator de soluții de eficiență și îmbunătățire a emisiilor pentru flotele din întreaga lume, introduc un sistem electric cu emisii zero pentru vagoanele Ford Transit pentru vagoane de pasageri, vagoane, cutaway și cabină șasiu.
Pre-comenzile sunt luate acum de Lightning Systems pentru noul său sistem electric de iluminat electric pentru Ford Transit, a dezvăluit compania.
Noua ofertă de conversie va fi disponibilă în primul rând pe Ford Transit în clasa grele (cu o valoare brută de vehicul de 10 360 de kilograme), achiziționată prin intermediul programului eQVM al Ford Motor Company. Toate serviciile și conversiile sunt efectuate de dealerii și upfitterii certificați de Ford QVM.
În total, prețul pentru o conversie în SUA se situează între 69.000 și 89.000 de dolari, în funcție de opțiunea pentru intervalul de 50 de mile sau gama de 100 mile. Livrările sunt în prezent planificate pentru a începe la începutul anului viitor. Instalarea se pare că durează doar câteva ore.
Variind în funcție de opțiunile alese, încărcarea cu un încărcător rapid de 50 kW DC poate fi complet finalizat în mai puțin de o jumătate de oră, iar capacitatea de încărcare poate fi de până la 4.000 lbs.
Sistemele de Lightning au lucrat cu New Eagle pentru proiectarea sistemului LightningElectric pentru Ford Transit. UQM Technologies va furniza componentele sistemului de propulsie al acestui kit, inclusiv cutia de viteze, motorul electric și invertorul, precum și comenzile software pentru o performanță și o eficiență optime.Deutsche Post DHL GroupGrupul Deutsche Post DHL a început producția unei vagoane electrice de livrare bazate pe cea de-a șaptea generație a Ford Transit, StreetScooter GmbH și Ford-Werke GmbH, în iulie 2017. Potrivit anunțurilor oficiale, vor exista cel puțin 2.500 de vehicule electrice Transit pe germană străzi până în 2018, care vor fi adaptate specificațiilor Deutsche Post și DHL.
StreetScooter GmbH produce camioane de lucru la Aachen începând cu anul 2015. Până în prezent, flota Deutsche Post este deja aproape de 3.000 de unități.
Mici pachete de alimentare electrică au un pachet de 4,3 metri cubi, iar bateriile litiu-ion (Li-Ion) permit până la 80 de kilometri. Care va fi cazul Ford Transit? Transmiterea electrică cu livrare de peste 20 de metri cubi și gama de baterii litiu-ion instalate în autovehicul este suficientă pentru a conduce de la 80 până la 200 km. Unitatea electrică generează 204 CP și 300 Nm, dar viteza maximă a StreetScooter Work XL este de numai 85 km / h.
Încărcătura utilă oficială a StreetScooter Work XL este de 1 350 kg, ceea ce înseamnă că, fără încărcare, această livrare prin curier cântărește până la 2900 kg. Greutatea personală ridicată se datorează în mare parte bateriilor grele.


Hybrid Ford Transit Custom PHEVMasina a fost prezentată la Cenex Low Carbon Vehicle 2017 (Cenex) în Marea Britanie. Auto - ca orice alt hibrid plug-in - este echipat cu un motor electric, un acumulator litiu-ion și un motor cu combustie internă; În Ford, acesta este un premiu EcoBoost de 1 litru.
Bateriile de tip plug-in tranzit sunt amplasate sub podea, astfel încât să nu se reducă spațiul pentru bagaje. Capacitatea bateriei este de 50 km în modul de conducere pur electric. Un rezervor suplimentar de benzină permite un total de peste 500 de kilometri. Ford pregătește în prezent 20 de exemplare ale mașinii. pentru Biroul de Transport din Londra și Biroul de Poliție. Autovehiculele vor participa la teste de 12 luni. Producția în masă a plug-in-ului hibrid Ford Transit Custom va atinge anul 2019.Interesant…

Versiunea complet electrică a Ford Transit, numită Edison, a fost produsă în Marea Britanie de către Smith Electric Vehicles în 2009! Gama vehiculului era de aproximativ 130-160 km. Viteza maximă a fost de 80 km / h! Acestea sunt comparabile cu cele pe care alte companii le oferă după 8 ani!


>

Știai că ... ?

Noastre alte articole pe blog: