Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit - Cum sa construiesti un Camper Van?

Mulți pasionați de călătorie visează să-și creeze propriul lor motorhome, care ar putea fi folosit pentru a cuceri întreaga lume. Spațiul de încărcare limitat creează posibilități rezidențiale nelimitate. Un lucru este suficient pentru o saltea provizorie, alții completează mașina cu o bucătărie, iar alții creează proiecte autonome și independente.


Ford Transit - Proiect propriu sau construcție gata?


Majoritatea oamenilor care intenționează să cumpere / construiască o camionetă aduc acest caz criteriului financiar. Un proiect pregătit personal este o soluție mai ieftină. Mai ales că nu trebuie să facem totul într-un moment. Munca independentă va aduce cu siguranță mai multă plăcere și dragoste vehiculului în sine. Realizarea lucrărilor de reconstrucție în sine vă poate satisface și așteptările dvs. specifice. Totul este frumos ... deci de ce ar fi cineva interesat să cumpere un automobil complet? Când cineva este financiar independent și nu are timp - atunci el va prefera să meargă cu soluția gata. O astfel de persoană poate fi sigură că camperanul va fi creat de profesioniști. Acest lucru garantează stabilitatea, oferă un fel de confort. În timpul DIY dvs. puteți face o mulțime de daune, inclusiv daune ireversibile. Prin urmare, decizia ar trebui să depindă de posibilitățile și preferințele individuale. Fiecare soluție are părți bune și rele! Dacă, totuși, ați decide să schimbați camioneta într-un automobil, avem câteva sfaturi de bază pentru dvs.Ford Transit - Cum să schimbi o camionetă într-un automobil?


1. Alegeți versiunea potrivită pentru Transit van.

Primul pas ar trebui să fie alegerea versiunii potrivite a unei utilitare Ford. După cum știți bine, fiecare generație de Transit van arată în mod diferit. Trebuie să adaptați selecția la propriile nevoi și posibilități financiare. Entuziaștii clasici vor începe să caute modelele MK1 și MK2. Oamenii care au nevoie de mai mult spațiu vor trebui să aleagă o versiune cu un acoperiș Jumbo ridicat. Modelele MK3 - MK5 ar trebui să fie cele mai ieftine. Amintiți-vă, însă, că o mulțime depinde de starea motorului, precum și de corpul însuși. Este mai ușor să lucrezi la un model modest, bine conservat, decât la o brânză cu scurgeri.2. Proiectați modificările pe care doriți să le faceți!

Dacă aveți deja o furgon Ford Transit pe care puteți lucra, ar trebui să începeți planificarea. Măsurați suprafața unui pat potențial, aranjați amplasarea obiectelor de bază - patul în sine poate fi suspendat din tavan. În acest stadiu, trebuie să decideți dacă aveți nevoie de un colț de mese, câte dulapuri se pot potrivi, dacă va exista o chiuvetă, un spațiu pentru biciclete...3. Acționați!

În acest stadiu, nu este altceva decât să acționăm. Amintiți-vă că fiecare mișcare vă limitează posibilitățile în viitor. Fiecare orificiu tăiat în corpul Transit, fiecare element sudat va reduce numărul variațiilor și modificărilor posibile. Unul dintre primii pași poate fi izolarea corespunzătoare a sistemului dvs. de transport și aplicarea panourilor corespunzătoare în interiorul vehiculului. La următoarea etapă, merită plasat patul pentru a vedea cât spațiu real a fost înăuntru. Nu faceți totul imediat. Pas cu pas, etapă după etapă, dezvoltați-vă proiectul grozav. După finalizarea etapelor individuale de remodelare, luați mașina pe o călătorie scurtă. Verificați modul în care noile elemente reacționează la conducere - este ceva care necesită mai multă stabilizare sau sprijin? De asemenea, trebuie să vă gândiți să aduceți prizele electrice în spatele vehiculului. Nu uitați că este proiectul dvs. individual. Poți pune tot ce vrei în ea. De la cuptorul de piatră, prin peștele de aur la hamac atârnat între bucătărie și dormitor..4. Călătorii!

Cea mai importantă etapă! Doar intrați în Ford Transit și loviți drumul! Nu trebuie să așteptați finalizarea întregului proiect! Începeți cu cele mai importante lucruri, mergeți într-o călătorie și verificați ce pierdeți cel mai mult. Apoi tratați acest element ca următorul scop al proiectului dvs. uimitor. Adevărul este că va exista întotdeauna ceva de rezolvat. Cu toate acestea, nu vă puteți pierde în corecții și reconstrucții constante, deoarece puteți uita despre scopul principal al acțiunilor dvs.: ADVENTURE!

Amintiți-vă, de asemenea, să aveți grijă de pregătirea tehnică a vehiculului. Depășirea unui număr mare de kilometri determină uzura naturală a anumitor componente, care sunt înlocuite în mod constant - filtre de carburant, filtre de aer, plăcuțe de frână. Puteti gasi toate aceste piese pentru Ford Transit van pe site-ul nostru! Ce mai astepti? Aveți grijă de propriile vise!


Știai că ... ?

Noastre alte articole pe blog: