Your browser does not support JavaScript!


Trimitem piese în România, în ciuda COVID-19

În prezent, întreaga lume este cufundată în haos și dezinformare, care rezultă din supraîncărcarea informațională a coronavirusului și a bolii COVID-19. Școlile, granițele și centrele comerciale sunt închise. Compania noastră a întreprins măsurile necesare pentru a asigura condiții de muncă sigure și sterile pentru toți angajații. Datorită acestui centru de tranzit funcționează în mod normal - acceptă comenzi, răspunde la întrebările clienților, trimite piese fără întârziere. Perioada de carantină și amenințarea epidemiologică este momentul perfect pentru a vă dedica reparației autoutilitarei dumneavoastră. De aceea, recent am introdus reduceri suplimentare la motoarele folosite și axe de acționare pentru clienții noștri din magazin.


Companiile de curierat au introdus restricții suplimentare pentru a reduce riscul de infecție cu coronavirus. Acestea includ:
- nu este nevoie să semnați la colectarea coletului,
- menținerea unei distanțe de 1,5 metri între curier și client,
- posibilitatea livrării fără contact cu plata anterioară prin PayPal sau prin transfer bancar,
- unele companii de curierat au echipat curieri cu terminale de plată care permit plăți fără numerar.


Transit Center Delivery

Companiile de curierat, la fel ca Centrul de tranzit, funcționează normal. Datorită acestui fapt, avem posibilitatea livrării în timp util a pieselor necesare în aproape orice loc din Europa, fără întârzieri majore. Vă recomandăm ca toate comenzile să fie plasate online și doar #astaacasa


Știai că ... ?

Noastre alte articole pe blog: