Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit - defecțiuni comune, ce se strică cel mai des?

Ford Transit este un vehicul comercial emblematic, cu o istorie care se întinde pe aproape 70 de ani. Din păcate, nimic nu durează pentru totdeauna, iar domeniul lucrurilor inanimate este rata lor de defecțiune, tranzitivitatea. Corodarea și rugina apar pe caroseria vehiculului, în timp ce motorul își pierde din putere în timp. În acest text, vom prezenta cele mai frecvente defecțiuni ale Ford Transit. Cum se manifestă ele? Cum se repară un Transit stricat? Amintiți-vă că cu cât reacționați mai repede la o defecțiune a dubiței dumneavoastră, cu atât mai bine. O defecțiune poate duce la alte defecțiuni. De multe ori, depinde de dumneavoastră să decideți cât timp va fi operațională dubița dumneavoastră.

Ford Transit MK8 - cele mai frecvente defecțiuni

- injectoarelor de la motorul 2.0 EcoBlue, care duc la înfundarea frecventă a DPF,
- defecțiuni la închiderea centralizată - unele uși nu se închid după ce ați apăsat un buton de pe telecomandă,
- piese de caroserie din plastic care se desprind, de exemplu, ornamentele pasajelor de roată ale Transit MK8,
- defecțiunea buclei imobilizatorului (inel), care face ca computerul de bord să nu vadă cheia,
- vibrațiile enervante ale volanului sau ale întregului vehicul indică de obicei un defect la una dintre piese: perna cutiei de viteze, perna motorului, semiaxa Ford Transit.

Nu uitați, totuși, că fiecare caz trebuie tratat individual. Uneori, defecte diferite produc aceleași simptome. Cu toate că deteriorarea suporturilor de transmisie sau a arborilor de transmisie poate fi ușor de verificat de către dumneavoastră.


Defecțiune Ford Transit

Ford Transit 2000-2013 Defecțiuni

- zăngănitul motorului 2.2 TDCi la temperaturi scăzute este adesea asociat cu o defecțiune de proiectare, care poate fi remediată prin modificarea setărilor din calculator,
- problemele legate de temperatura aerului care iese din priza de aer înseamnă de obicei un modul de încălzire Ford Transit defect,
- mersul la ralanti oscilant poate fi un indiciu al unei pinioane a arborelui cu came defecte la motorul 2.4 TDCi,
- injectoarele care prezintă scurgeri sunt, de obicei, rezultatul unor plăcuțe de injecție deteriorate, însă acest defect poate duce la arderea pistonului,
- deteriorarea mecanică a oglinzilor și a caroseriei camionetei.

De ce nu pornește Ford Transit 2.4 TDDI?

Pot exista mai multe motive. Dacă mașina nu pornește, atunci se recomandă diagnosticarea și conectarea acesteia la un computer. Defecțiunile comune care cauzează ca un Ford Transit să nu pornească includ un demaror defect, o baterie descărcată, un ham de cabluri putrezit, un imobilizator defect, bujii sparte. De obicei, cele mai simple suspiciuni se dovedesc a fi adevărate. Problemele cu sistemul electric sau cu demarorul pot cauza descărcarea bateriei.


Ford Transit MK3,MK4 și MK5 - ce piese se defectează frecvent?

- Pompa de injecție LUKAS este adesea înlocuită de mecanici cu o pompă Bosch ,
- baza filtrului de combustibil la Ford Transit 2.5D și 2.5 TD ,
- corectorul de forță de frânare - performanță inegală sau slabă a frânelor ,
- suportul arborelui - piesele de cauciuc se uzează provocând zgomotul caracteristic de conducere și vibrații ,
- Arbore de transmisie Ford Transit MK5 - un clasic al genului în acest model.

Ford Transit MK2 rugină

Ce poți repara la Transit MK2?

Amintiți-vă că Ford Transit MK2 este un model vechi. Este greu de vorbit despre defecte tipice aici, deoarece practic totul s-ar fi putut strica în vehicul în decursul a 40 de ani. Cumpărarea de piese originale pe piață se apropie de miracol, în timp ce nici piesele de schimb pentru acest model nu sunt populare. Dacă cumpărați un model clasic ca acesta, trebuie să țineți cont de faptul că va trebui să folosiți piese de la alte mașini sau să le transformați singur. Pe lângă lucrările de caroserie și reînnoirea motorului, puteți decide să înlocuiți și oglinzile. Suspensia unui vehicul clasic va fi semnificativ îmbunătățită dacă cumpărați un arc cu foi de primăvară Ford Transit MK2 de la un producător de renume.


Știai că ... ?

Noastre alte articole pe blog: