Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit 2024 - echipamente noi, greutate mai mică

Dacă vă interesează cele mai recente tendințe din lumea furgonetelor, atunci cu siguranță veți fi atenți la cel mai recent model de furgonetă de la Ford. Poate că Ford Transit 2024 nu este o nouă generație de furgonete, dar promite câteva dotări noi și soluții interesante care cu siguranță vor ușura viața șoferilor și a proprietarilor de afaceri deopotrivă. Are versiunea reînnoită șanse să câștige titlul de cea mai bună dubiță de livrări a anului 2024? Vă invităm să citiți articolul.

Transit 2024 - indicatoare digitale și SYNC 4

Să începem cu interiorul. Divizia europeană a Ford a instalat un set de indicatoare digitale de 8 inci în Ford Transit 2024. Acest lucru înseamnă că tradiționalele indicatoare analogice pentru viteză, starea combustibilului sau temperatura lichidului de răcire sunt de domeniul trecutului. Ecranul tactil de 12 inci va facilita accesul la toate funcțiile cheie ale mașinii, de la navigație la sistemele de comunicare. Și dacă asta nu era de ajuns, sistemul SYNC 4 aduce și funcții moderne, cum ar fi conectivitatea 5G și actualizările OTA (Over The Air). Găsiți piese pentru Ford Transit în magazinul nostru online.
Noul Transit 2024

Caracteristici noi în materie de navigație

SYNC 4 oferă, de asemenea, acces la sistemul Connected Navigation. Acest sistem va ține șoferul la curent cu situația traficului în timp real în primele 12 luni de la achiziție. În plus, sistemul vă va permite să găsiți cu ușurință puncte de interes, cum ar fi benzinării sau locuri de parcare. Sistemul de integrare Pro Upfit este o altă caracteristică care se va dovedi cu siguranță utilă la locul de muncă, oferind controlul caroseriei de pe display-ul din fabrică. În cazul camioanelor frigorifice, va fi posibilă verificarea temperaturii din interiorul spațiului de marfă din poziția șoferului.

Sistemele de siguranță ale Ford Transit 2024

Siguranța a fost, de asemenea, modernizată la un nivel superior. Noul Ford Transit 2024 va fi echipat cu sisteme electronice de asistență pre-coliziune și frânare autonomă de urgență, precum și cu sisteme de asistență la menținerea benzii de rulare. Aceste caracteristici vor crește nivelul de siguranță nu doar pentru șofer, ci și pentru ceilalți participanți la trafic. Delivery Assist este răspunsul Ford la nevoile în creștere ale industriei de curierat, automatizând și accelerând procesul de livrare. Majoritatea pieselor Ford Transit 2024 vor fi aceleași ca în versiunea 2019.
Ford Transit 2024 - SYNC 4

Piese mai ușoare și o nouă cutie de viteze

Nu trebuie trecută cu vederea nici noua transmisie automată cu 8 trepte pentru variantele cu tracțiune față. Introducerea noii cutii de viteze, precum și a unor butuci și componente de frână mai ușoare, a dus la o reducere a greutății cu până la 27 kg pentru Ford Transit 2024. Reducerea greutății în stare de funcționare se traduce printr-o creștere a sarcinii utile, ceea ce reprezintă un avantaj esențial pentru furgonete. Noua cutie de viteze nu numai că va îmbunătăți eficiența, dar va permite și tractarea unor încărcături mai grele, sporind versatilitatea furgonetei. Butucul de roată ford transit pentru versiunea 2024 se va regăsi cu siguranță în gama magazinului nostru.

Sistem de pornire a motorului de la distanță

Ford Transit 2024 poate fi echipat cu un sistem de pornire a motorului de la distanță, care vă permite să activați contactul de la o distanță de până la aproximativ 100 de metri. Fie că este o dimineață de iarnă sau o zi toridă de vară, este suficient să apăsați un buton de pe telecomandă, iar sistemul de pornire a motorului de la distanță va regla temperatura din interiorul vehiculului la un nivel confortabil chiar înainte de a intra înăuntru. Dacă autovehiculul dvs. este echipat cu aer condiționat automat, veți putea să-l configurați pentru a începe să funcționeze atunci când porniți autovehiculul de la distanță. Dacă aveți aer condiționat manual, sistemul va funcționa la setările care erau active atunci când ați oprit autovehiculul.
Transit 2024 - pornirea motorului de la distanță

Ford Transit 2024 - premieră

Ford Transit 2024 este mai modern, mai eficient și mai sigur. Este un model care va atrage cu siguranță atenția șoferilor și proprietarilor de firme de transport rutier de marfă deopotrivă. Cu o gamă atât de largă de inovații, Ford Transit 2024 ar trebui să stabilească un nou standard în segmentul furgonetelor. Primele livrări ale acestei furgonete modernizate sunt așteptate în vara anului 2024. Sunteți pregătit pentru o inovație? Ford Transit 2024 așteaptă să definească o nouă eră în domeniul furgonetelor. S-ar putea să te intereseze și textul despre: "Vagonul Ford Transit - o mașină de transport de marfă": Ford Tourneo Connect 2023.

Știai că ... ?

Noastre alte articole pe blog: