Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit Custom Nugget 2024 - noua versiune a iconicului rulotean

Caravaningul a crescut în popularitate în ultimii ani, iar Ford nu rămâne în urmă. Modelul Ford Transit Custom Nugget 2024, prezentat recent, aduce inovații care merită privite cu atenție. Ford își continuă tradiția de excelență și inovație cu cea mai recentă ediție a popularei sale rulote. Reflectând tendința crescândă de interes pentru "casele pe roți", noul Ford Transit Custom Nugget 2024 poartă promisiunea unei evoluții, combinând tradiția cu modernitatea. Ce o face unică printre celelalte rulote de pe piață? Savurați articolul.

Stilul și grupul motopropulsor

Cea mai recentă iterație a lui Transit Custom Nugget nu surprinde în ceea ce privește stilul. Continuă designul modelului de bază, dar cu câteva modificări interesante - suprapunerea acoperișului și marchiza din partea dreaptă. Gama de motoare a fost extinsă față de versiunea anterioară. Pasionații de motoare diesel vor aprecia motorul turbodiesel 2.0 EcoBlue de 170 de cai putere cu transmisie automată cu 8 trepte. Între timp, pasionații de condus ecologic vor aprecia hibridul plug-in de 232 CP, bazat pe tehnologia de la Ford Kuga.
Ford Nugget 2024

Custom Nugget 2024 - interior

La Ford Transit Custom Nugget 2024, elementul cheie este interiorul. Digitalizarea nu a scăpat de acest model, iar acest lucru este evidențiat de instrumentarul de bord complet digital și de ecranul tactil de 13 inci cu software-ul Ford SYNC 4, care permite șoferului să se bucure de navigație bazată pe cloud și de o conexiune wireless la un smartphone. Habitaclul este bine gândit și ergonomic, cu scaunele față pivotante și podeaua plată care facilitează deplasarea în habitaclu. Zonele de locuit, de dormit și de bucătărie au fost clar separate. Bucătăria a fost proiectată în formă de "L", oferind cu 20% mai mult spațiu pe blat și un nou frigider. Detalii precum ușile cu închidere soft-closing și mânerele de dulapuri extraibile adaugă un plus de farmec interiorului.
Custom Nugget 2024 - interior

Tehnologie la îndemâna dumneavoastră

Cele mai multe dintre funcțiile motorhome-ului sunt controlate prin intermediul unui ecran tactil de 7 inchi. Acesta vă permite să controlați încălzirea, nivelul apei și nivelul bateriei. De asemenea, sunt de remarcat iluminatul inovator cu LED-uri și panoul fotovoltaic de pe acoperiș, care poate furniza mai multă energie decât este necesar pentru a alimenta toate sistemele.

Rezumat: Ford Transit Custom Nugget 2024

Ford Transit Custom Nugget 2024 combină tehnologia de ultimă generație cu caracterul practic care se cere unei rulote. Bazat pe un șasiu dovedit, dar cu suspensie independentă în spate, Transit Custom Nugget 2024 este răspunsul la nevoile în creștere ale pieței de caravaning. Prețul de bază este de 76.500 de euro pe piața germană. Va deveni Ford Nugget 2024 regele drumurilor și al rulotelor? Timpul ne va spune. Dar nu uitați că în magazinul nostru online puteți găsi piese pentru furgonete și rulote.
Ford Nugget 2024

Istoria lui Ford Nugget - o călătorie de-a lungul deceniilor

Istoria rulotei Ford Nugget datează din 1986, când Ford, în parteneriat cu Westfalia, liderul industriei de rulote, a lansat prima versiune a vehiculului. Westfalia, cu o experiență de peste 50 de ani, a fost considerată de ani de zile un trendsetter în rândul rulotiștilor. Modele legendare, precum James Cook sau Joker, bazate pe un șasiu Ford sau Daimler, au devenit un simbol al calității excelente a construcției, durabilității și siguranței. Istoria Westfalia a început încă din 1844, când Johann Bernhard Knöbel a fondat forja ale cărei producții au dat startul acestei călătorii remarcabile. Cu toate acestea, adevărata revoluție a avut loc în anii 1950, când, la cererea specială a unuia dintre clienții săi, Westfalia a creat "Camping Box", transformând o furgonetă VW standard într-o rulotă complet echipată, care a devenit visul multor călători ai vremii. Vizitați magazinul nostru online pentru piese Ford originale.

Știai că ... ?

Noastre alte articole pe blog: