Your browser does not support JavaScript!


Transit Courier 2024 - cel mai bun la testele de siguranță Euro NCAP

Ford Transit Courier 2024 s-a impus ca un schimbător de jocuri în segmentul vehiculelor comerciale, obținând prestigiosul premiu de platină pentru siguranță de la Euro NCAP. Această distincție este deosebit de demnă de luat în seamă, deoarece a fost obținută în cadrul noilor protocoale de testare, mai stricte, introduse în 2023. Succesul modelului Transit Courier 2024 anunță o nouă eră în ceea ce privește siguranța vehiculelor, stabilind un punct de referință pentru modelele viitoare.

Realizări în materie de siguranță: Cel mai mare punctaj obținut vreodată de Euro NCAP

Realizarea remarcabilă a modelului Transit Courier 2024 la testele de siguranță Euro NCAP este de-a dreptul istorică, mândrindu-se cu un scor record de 93%. Această realizare nu numai că demonstrează caracteristicile avansate de siguranță ale furgonetei, dar reflectă și rolul critic al ADAS în reducerea gravității accidentelor în care sunt implicate furgonete, o preocupare subliniată de Euro NCAP în rapoartele sale recente. Puteți găsi piese pentru furgonete în magazinul nostru online.

Ford Transit Courier 2024 Euro NCAP

Tehnologia avansată de siguranță: un standard în Transit Courier 2024

Stabilind un nou standard în ceea ce privește tehnologia de siguranță, Transit Courier 2024 este echipat cu caracteristici de pionierat, cum ar fi sistemul de menținere a benzii de rulare și sistemul de informare a unghiului mort. Aceste tehnologii contribuie în mod semnificativ la scorul său impresionant Euro NCAP, asistentul inteligent de viteză primind, de asemenea, note mari. Angajamentul Ford Pro față de siguranță este evident prin faptul că aceste caracteristici avansate sunt standard în toată gama Ford Transit Courier 2024.

Siguranță incluzivă în toate modelele

Abordarea cuprinzătoare a siguranței de la Transit Courier 2024 se extinde la toate modelele sale. Aceasta include modelele pe benzină, diesel și viitorul E-Transit Courier electric. Această aplicare extinsă a unor caracteristici de siguranță de top în diverse grupuri motopropulsoare demonstrează abordarea holistică a Ford în ceea ce privește siguranța vehiculelor, asigurând menținerea unor standarde ridicate indiferent de model. Vă recomandăm blocarea capotei de la Transit Courier din magazinul nostru.

Ford Transit Courier 2024 Euro NCAP

Euro NCAP: stabilirea unui nou standard al industriei

Secretarul general al Euro NCAP, Michiel van Ratingen, a aprobat modelul Transit Courier 2024 pentru stabilirea unui nou standard în industrie. Laudația sa pentru echipamentul de siguranță complet al furgonetei subliniază necesitatea unei astfel de tehnologii în vehiculele comerciale, aliniindu-se la obiectivul Euro NCAP de a dota furgonetele cu tehnologii de siguranță avansate, similare cu cele din autoturisme.

Moștenirea excelenței în materie de siguranță

Cu Ford Transit Courier 2024, Ford Pro își continuă moștenirea de obținere a unor distincții de top în domeniul siguranței vehiculelor. Această furgonetă calcă pe urmele modelelor Transit și Transit Custom, consolidând și mai mult reputația Ford Pro de a acorda prioritate siguranței. Recunoașterea constantă de către Euro NCAP evidențiază angajamentul Ford Pro față de siguranță în întreaga sa gamă de vehicule. Puteți găsi piese ford transit în magazinul nostru online.


Știai că ... ?

Noastre alte articole pe blog: