Your browser does not support JavaScript!


TEHNOLOGII CARE POT FI ÎN FORD DVS. DESPRE CARE NU STIU CHIAR!

Ford Transit este una dintre cele mai populare masini comerciale de pe piața americană și europeană. Construcția sa actuală constă ani de experiență și zeci de tehnologii despre care nu au nici o idee.


Gama de facilități începe cu Adaptive Cruise Control (ACC). Acesta este un sistem de control al vitezei care monitorizează calea de urmat. ACC menține o viteză constantă și la o distanță corespunzătoare față de vehiculul în calea în fața mașinii.


Ford Transit - Radar - Pedestrian Detecion


Un alt element este avansat de asistare a șoferului. Pentru o atenție specială merită sistem pentru a stabiliza vehiculul în timpul vânt lateral (Side vânt de stabilizare). Sistemul monitorizează senzorii de 100 de ori pe secundă, iar în cazul în care este detectată o rafală, se aplică cu atenție frânele pe de o parte pentru a ajuta la șederea șoferului în banda. Un progres în domeniul este un sistem de Siguranta pentru evitarea coliziunilor (pre-coliziune Assist) cu pietonii function. These Technologies se bazează pe un sistem de radare si camere care permit recunoașterea semnelor rutiere.


Check out capabilități Pedestrian Detection în animație:


Pedestrian Detection - Ford Transit


îmbunătățiri Următoarele sunt legate de îmbunătățirea siguranței rutiere. Sistemul îmbunătățit de control electronic al stabilității ESC a fost actualizat cu Curve Control (automat, frânare ușor în timpul intrării acute în cot) and Roll Stability Control (oferă stabilitate și previne răsturnarea autovehiculului sau răsturnarea acestuia).


Modificările ulterioare sunt asociate cu electronice, și anume sistemul SYNC 2. Acesta a înlocuit SYNC tehnologia utilizată anterior, care este un pionier în utilizarea, voce-to-apeluri fără atingere telefonice, mesaje, și MP3 player. Deja prima versiune a fost echipat cu funcția de apel de urgență (Assist de urgență), care leagă în mod automat la serviciile de urgență, atunci când are loc un accident. Sistemul transmite coordonatele GPS ale vehiculului și permite să vorbească cu șoferul. SYNC 2 este echipat cu un nou ecran color de 6 inch în definiție și de control vocal de navigație de mare sau un telefon mobil.Ford Transit - Sync 2

SYNC 2 în Ford Transit mk7


               

SYNC 3 - Ford Transit

Panoul de noi SYNC 3Dar acest lucru nu este de peste de știri! După succesul sistemului SYNC 2, Ford nu sta pe lauri sale, și a încercat să facă ajustări pentru a îmbunătăți produsul thier. Nu am asteptat mult timp pentru rezultatele, pentru că în februarie 2016 ani - SYNC 3 a avut premiera. Cea mai mare schimbare? Reactualizat, interfață mai intuitivă. butoane lărgite, simplificând accesul la informație. SYNC 3 este de aprox. De 10 ori mai eficiente decât SYNC 2. Indiferent dacă utilizați un ecran tactil sau comenzi vocale - toate ruleaza extrem de lin.


De asemenea, toate indică faptul că, în viitorul apropiat va fi capabil de a comanda o transmisie automată cu șase trepte în locul transmisiei manuale cu șase trepte. Modificări suplimentare includ utilizatorul Ford Transit Kombi personalizat. Pentru thier Va fi disponibilă o nouă suspensie pneumatică spate.


Știai că ... ?

Noastre alte articole pe blog: