Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANSIT CONNECT MK2

transitconnectmk2

În 2014, Ford Transit Connect MK2 a câștigat titlul internațional Van of the Year. Acest model, la fel ca fiecare nou Ford, a fost proiectat pentru a îndeplini sarcini specifice. De data aceasta, a folosit punctele forte ale versiunii MK1 anterioare, cum ar fi puterea, practic și fiabilitate, și le-a combinat cu un spațiu de marfă mult mai mare. Connect MK2 câștigat datorită clienților satisfăcuți.

hotwheels Sortiment mare de motoare pe benzină și diesel, vor îndeplini cerințele conducătorilor auto. Transit Connect modelele MK2 uneltele folosite (cutii) manuale cu 5 sau 6 trepte. In plus, clientul are, de asemenea, o alegere de transmisie automată cu șase trepte, permițând Ford de ardere este doar 3.9l / 100km.

Selectie foarte mare de accesorii oferă divertisment, securitate și conectivitate cu lumea. Noi găsim printre altele, Ford SYNC cu control vocal, care vă permite să efectuați și să primiți apeluri utilizând comenzi vocale simple. Siguranța sistemului șoferilor și pasagerilor de îngrijire a Active City Stop, care are ca scop prevenirea coliziunilor la viteze mici.

Ford Transit Connect MK2 este produs în mai multe variante de caroserie. Printre acestea se numără: modelul clasic al versiunii vehicul utilitar a Tourneo și Grand Tourneo. Versiuni de camionete vin in doua variante de lungime L1 a spațiu de încărcare 3m3 și L2 zona de 3.7m3.

Tranzit Tourneo MK2 are caracteristici de manipulare foarte bune, iar interiorul este foarte funcțional și confortabil. Acest model la testul de impact Euro NCAP a obtinut un scor maxim de 5 stele, ceea ce confirmă doar siguranța sa. Folosind cea mai recenta tehnologie si design modern, referindu-se la modelele de autoturisme Ford Transit Connect MK2 este una dintre cele mai populare camionete si microbuze mici, nu numai în Europa, ci în întreaga lume.

zapraszamy

 
Introduceți cuvântul cheie
Căutare avansată