Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANIST CUSTOM

custom

În 2013, Ford Transit a fost particularizată distins cu prestigiosul Van International al (Van of the Year). Varianta medie a modelului Ford Transit - Custom, se clasează printre mult mai mici Connect, și mai mult Transit. Interiorul noului model Ford putem simți ca un Ford Fiesta MK7. Design-ul bordului a fost derivat tocmai din acest model și adaptat la dubă.

customback Custom a fost echipat cu o serie de sisteme care îmbunătățesc siguranța în timp ce se deplasează pe drumuri. Clientii care aleg acest model de laudă manevrabilitatea și confortul său din ce ofera. Custom este disponibil în două variante de caroserie: Tourneo - ideal pentru masina expediție în Europa, și personalizate - controale utilitare de dimensiuni medii, în special în întreprinderile mici și mijlocii.

Dacă sunteți în căutarea pentru o mașină în fiecare zi, în timp ce rulează un interes scăzut în Ford Transit Custom este masina perfecta pentru tine. Noul design de la Ford a fost introdus odată cu venirea Ford Fiesta MK7 și a fost foarte bine primit. Odată cu creșterea confortului vehiculelor de acest tip sunt din ce în ce în ce mai populare. In plus, cele mai noi motoare diesel (diesel) și motoarele pe benzină sunt caracterizate prin înaltă cultură a muncii, ceea ce face mai distractiv de conducere.

customfront

 
Introduceți cuvântul cheie
Căutare avansată
Transit Center in Europe
Romania Social Media