Your browser does not support JavaScript!


Fiat Ducato - autoutilitara preferată a călătorilor

Vehiculele Fiat au fost foarte populare printre șoferii europeni în secolul XX. Acest lucru s-a datorat prețului relativ redus și disponibilității comune. Poziția sa pe piața UE a slăbit în secolul XXI din cauza dezvoltării vehiculelor comerciale în rândul producătorilor de autoutilitare concurente. Trebuie menționat că este încă unul dintre cele mai achiziționate autoutilitare din Europa de Est. Este asociat mai ales cu industria de curierat, deși este utilizat pe scară largă de poliție, ambulanțe și alte zone ale vieții care necesită o capacitate mare de încărcare a vehiculelor.

 Fiat Ducato a debutat la începutul anilor 80 ai secolului XX ca succesorul Fiat 238. Noul model era mai unghiular și se potrivea stilului vehiculelor comerciale din această perioadă. Producția autoutilitarei a fost realizată de compania italiană Sevel, care a cooperat și cu Alfa Romeo, Citroen, Peugeot și Talbot. Producția modelului a avut loc în Val di Sangro, unde în 1981 a fost fondată fabrica Sevel Sud. Concentrația s-a concentrat pe soluții universale și accesibile - tracțiunea pe roți față, podeaua joasă, barele MacPherson în față și o axă rigidă în spate. Ducato din prima generație a fost disponibil în două versiuni diferite de echipamente: S și SX. În 1990, a fost primul facelift al Ducato din istorie. Schimbarea principală a afectat partea din față a vehiculului - aspectul luminilor din față s-a schimbat și acestea au fost plasate în grilajul bara de protecție față.

Viteza maximă a utilitarelor Ducato din prima generație a oscilat în jurul valorii de 137-140 km / h. În august 1992, a fost creată și versiunea electrică a Fiat Ducato, alimentată de un motor electric T29C L29-Somer DC. Versiunea inovatoare se numea Ducato Elettra și era alimentată de 28 de baterii cu o supapă reglabilă cu plumb. Aceste baterii au fost introduse într-o ladă de lemn. Greutatea totală a bateriilor a fost de 868 de kilograme, ceea ce a depășit sarcina utilă a vehiculului cu 118 kilograme!

Citiți Următorul Fiat Talento ->
 
Introduceți cuvântul cheie
Căutare avansată
Transit Center in Europe