Your browser does not support JavaScript!


Istoria Ford Transit

Ford Transit - un vehicul comercial produs din 1953 aparținând clasei vehiculelor comerciale ușoare (LCV). Ford Transit este disponibil în mai multe versiuni diferite ale stilului caroseriei, cea mai populară dintre ele fiind autoutilitară și autoutilitară numită ulterior Tourneo. Ford Transit este a treia autoutilitară cel mai vândută din lume. Deocamdată, peste 8.000.000 de autoutilitare Ford Transit au fost produse și vândute.

Prima generație de Ford Transit s-a numit Ford Taunus Transit și a fost oferită inițial doar în Europa de Vest și Australia. Cu toate acestea, la sfârșitul secolului XX, autoutilitarele Ford Transit au fost vândute aproape peste tot în lume, cu excepția Americii de Nord. Ford Transit și-a început extinderea pe piața nord-americană în 2013, odată cu crearea celei de-a opta generații a acestei autoutilitare. Oficial, Ford Transit a înlocuit Ford E-Series în 2015.

De mai bine de patruzeci de ani, Ford Transit este cel mai vândut vehicul comercial din Europa. După introducerea noului model pe piață, americanul Ford Transit s-a dovedit rapid cel mai bine vândut vehicul comercial din Statele Unite. În SUA, Ford Transit oferă o cotă de 57 la sută din Ford pe piața vehiculelor comerciale. Piesele Ford Transit sunt fabricate în Turcia, China și chiar în Polonia.

Ford Transit este, de asemenea, de câteva ori câștigătoare a Van of the Year (2001, 2007), iar în versiunile mai mici ale Transit Custom și Transit Connect a câștigat și titlul de Van of the Year în 2013 și 2014.

Ford Transit Modele
(fot: Ford Great Britain)


Istoria Ford Transit - Selectați un model


Taunus Transit Transit MK1 Transit MK2 Transit MK3 Transit MK4 Transit MK5 Transit MK6 Transit MK7 Transit MK8 Transit MK9


Citiți Următorul Ford Taunus ->
 
Introduceți cuvântul cheie
Căutare avansată
Transit Center in Europe