Your browser does not support JavaScript!

Istoria Transit Center

Istoria Transit Center

1996

DIN IUBIRE ȘI PASIUNE

Crearea Centrului de Tranzit este strâns legată de pasiunea uriașă pentru autovehicule și de marea dragoste a doi oameni. Aceste două motive au făcut ca, la sfârșitul anului 1996, după căsătoria noastră, compania noastră a fost creată. La început s-a numit PHU "Bimera" și a fost primul pas pe drumul lung pe care am ajuns până în prezent ...

Marcin Wicik

Începuturile au fost dificile, am început practic de la zero. Primii bani câștigați în Marea Britanie și împrumutați de la familie au fost investiți într-un teren în Pędzew. Cu timpul, am început și construit garaje temporare improvizate și un birou din lemn. Așa a început aventura noastră.

Transit Center 1996
Ford Transit MK5 Transit Center Istoria

1997 - 2004

Căutări eterne după piese

Ne schimbăm numele în Centrul de Transit. Din acel moment, ne ocupăm doar de comerțul cu piese pentru Ford Transit. Această perioadă a însemnat călătorii continue în Marea Britanie în căutare de piese folosite. Întotdeauna călătoresc am fost însoțit de Ford Transit MK5, care a câștigat cel mai mare sentiment din inimile noastre. Duba de transport ne-a adus întotdeauna acasă în siguranță!

2000

Aducerea pieselor
en-gros

Pe lângă excursiile personale cuTranzitul, începem să importăm piese la scară mai largă. Autovehicule încărcate cu acoperișuri vin la companie, iar primele containere ajung în port.

Aducerea pieselor en-gros Transit Center
Prima investiție majoră, construirea unui depozit Transit Center

2001

Prima investiție majoră,
construirea unui depozit

Prima noastră investiție majoră, și anume construirea unui depozit. Proiectul a necesitat ajutorul vecinilor și trei luni de muncă zilnică. Ca rezultat, primul depozit a fost creat pentru piesele folosite și atelier de lucru, care se ocupă de serviciul tehnic de furgonete și mașini de curse. În acest an am început construcția primelor mașini de curse!

2003

Crearea primului
site web

Un alt mare pas înainte. Este creat primul site web al Centrului de Transit, iar gama este extinsă cu noi piese de schimb Vizita în SUA, în interesul comerțul online, disponibilitatea de a dezvolta și colaborarea cu Jakub Nitka #Qba se încheie cu construirea primului site web și lansarea acestuia pe Internet la adresa: www.transitcenter.pl

Crearea primului site web www.transitcenter.uk
câștigă Campionatul RallyCross Transit Center Motorsport

2007

Transit Center Motorsport
câștigă Campionatul RallyCross

Firma Transit Center a fost mereu conectată puternic cu motorsport și mai exact cu rallycross. Cooperarea cu multe companii din acest domeniu a dus la câștigarea campionatului polonez Rallycross 2007 de către echipa Transit Center. Masina câștigătoare a celei mai înalte clase a fost Ford Focus!

2009

LANSAREA PRIMULUI MAGAZIN ONLINE ÎN LIMBA
POLONEZĂ

Primul magazin online în limba poloneză este creat cu piese noi pentru Ford Transit. Deja la începutul comerțului pe Internet, magazinul nostru a avut un sortiment larg de piese noi. După câteva luni, primele ordine din străinătate au început să apară.

LANSAREA PRIMULUI MAGAZIN  ONLINE ÎN LIMBA

2011

CONSTRUCȚIA DRIFT BUS
BAZATE PENTRU TRANZIT

Conceptul de construire a primului vehicul de livrare pentru motorsport din lume sa născut în 2010, în fruntea lui Marcin Wicik. Presupunerea inițială era construirea primului Ford Transit pentru Rallycross. În cele din urmă, vehiculul a fost adaptat pentru drift, datorită colaborării c Polody Performance.

Drift Bus Transit Center

2012

EXTINDEREA TERENULUI NOSTRU CU
O ÎNCĂ O PARCELĂ VECINĂ

Datorită achiziţionării unui teren învecinat împreună cu clădirile de birouri, Transit Center își extinde zona prin crearea de oportunităţi de extindere a biroului back-office în următorii ani.

EXTINDEREA TERENULUI NOSTRU CU Transit Center

2013

APARE PRIMUL MAGAZIN ÎN STRĂINATATE
ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Călătoriile în jurul Europei legate de motorsport și contactele cu oamenii de afaceri locali ne-au intensificat apetitul pentru dezvoltarea ulterioară. Astfel, am creat primul magazin de limbă engleză www.transitcenter.uk , axat pe vânzări în străinătate. Acesta este începutul expansiunii noastre pe piețele europene!

2014

CONSTRUIREA UNOR NOI CLĂDIRI DE BIROURI
EXPANSIUNE PE PIEȚELE DE VEST (FRANȚA, ITALIA, GERMANIA)

Ne concentrăm pe dezvoltare! Am deschis un magazin online pentru mai multe țări, inclusiv Germania, Italia și Franța. Pe proprietăţile achiziţionate, extindem clădirile de birouri, creând facilităţi moderne pentru clienţi și un departament IT la Transit Center. Oferta ridicată a dus la preluarea companiei Titan Parts care se ocupă de distribuția și vânzarea de piese pentru camionete.

CONSTRUIREA UNOR NOI CLĂDIRI DE BIROURI Transit Center
CONSTRUCȚIA A UNUI NOU Transit Center

2015

CONSTRUCȚIA A UNUI NOU
DEPOZIT SUB FORMA HĂLII CORT

Implementarea sistematică a obiectivelor stabilite a creat cererea pentru construirea unui nou depozit. După Curățarea locului din partea veche a companiei, am construit cea mai mare clădire din întregul Transit Center, adică un nou depozit. Această investiție ne oferă suficient spațiu de stocare până în 2022!

2015 - 2018

URMĂTOARE MAGAZINE
ONLINE ÎN 22 DE ȚĂRI

Ne-am extins departamentul nostru IT, am creat un grup separat care se ocupă de publicitate, social media pentru magazinul nostru şi de a ţine un blog al companiei. Am construit un studio foto profesional pentru a oferi clienților să aibă o vizializare profesională a produselor achiziționate pe web. Am tradus magazinul nostru în limbi noi - astfel, la sfârșitul anului 2018, suntem în 22 de țări europene!

Transit Center ONLINE ÎN 22 DE ȚĂRI
Fuziune cu Transland

2019

Activități suplimentare pe rețea Fuziune

În 2019, compania Transit Center a preluat una dintre cele mai mari companii din Polonia, specializată în vânzarea de piese de schimb pentru Ford Transit van. Fuziunea cu Transland din Leszno a consolidat poziția puternică a companiei noastre pe piața internă. Creșterea numărului de piese Transit în depozitul nostru a avut loc în paralel cu îmbunătățirea imaginii companiei în rețea. Scopul principal a fost poziția în Google și îmbunătățirea comunicării cu clienții în social media. Profilul Facebook a depășit 10.000 de persoane, în timp ce în magazinul britanic am introdus comunicarea prin aplicația Messenger.2020

Succes sportiv și parteneriate

Am câștigat vicecampionatul polonez de Rallycross în calitate de echipă de sponsorizare a Wicik Motorsport. Focus RX de 600 de cai putere cu logo-ul Transit Center a concurat cu succes pe circuitele europene. Am stabilit parteneriate de afaceri cu Trateo și NGK, care au avut un impact pozitiv asupra calității produselor oferite.


Succesele companiei Transit Center MotorsportEcologie în Transit Center

2021

Direcția: ecologie

Am implementat proceduri speciale în conformitate cu standardele finlandeze pentru a reduce deșeurile generate în procesul de ambalare a pieselor și de expediere a acestora. Umpluturile pentru colete sunt realizate din hârtie reciclată folosită, banda adezivă folosită pentru ambalarea pieselor este reciclată, iar pliantele publicitare au la bază materiale naturale.


2022

Un nou capitol în istoria TC

Am introdus în gama noastră piese pentru camionete fabricate de diferiți producători. Anul 2022 a adus schimbări geopolitice uriașe care au afectat vânzările internaționale și industria comerțului electronic. Ne-am adaptat magazinul și strategia de operare la piața în schimbare dinamică, punând calitatea pe primul loc.

piese pentru microbuze în Transit Center

Ceo Transit Center

Monika Morzyńska-Wicik

CEO

Contemporary Wonder Woman, sau cum să dezvolţi o companie cu trei copii? Firma de automobile, care este, fără îndoială, Tranzit Center, este o bucată imensă din viața mea. Am dedicat mult timp, angajament și pasiune pentru ea.

Deși nu am nicio educație legată de mecanică Sunt probabil singura femeie din lume care are toate piesele pentru Ford Transit la degetul mic Timp de 20 de ani am întâlnit toate posibilele rele, defecțiuni și eșecuri care apare Transit-uri Nu doar unu si-a revenit miraculos după ajutorul a câtorva sfaturi telefonice Totuși nu trăiește doar să muncească! Sunt o mamă normală a trei copii minunați. Îmi place efortul fizic - de la cursurile de fitness, prin Zumba până la Pilates. Rețeta pentru succes? Realizarea de obiective, o familie mare, lupta pentru perfecţiune.

Monika Morzyńska-Wicik

Transit Center in Europe