Your browser does not support JavaScript!


Tipul de piese: 


Încălzire, ventilație, aer condiționat Mercedes Sprinter 906 include rezistor de suflare, supapă de încălzire și motor de ventilator


Încălzirea, ventilația și aerul condiționat sunt sisteme care controlează temperatura din cabina șoferului. Sistemul de ventilație este principalul sistem de control al temperaturii, singurul funcționând independent. Încălzirea și aerul condiționat depind de sistemul de ventilație, deoarece ventilatorul introduce aer în cabină pe calea corespunzătoare - prin evaporatorul sau încălzitorul de aer condiționat.
A doua generație a Mercedes Sprinter a fost considerată cel mai bun vehicul de livrare din clasa sa. Acest titlu îi datorează fiabilității, puterii adecvate, echipamentelor bogate și sistemelor avansate care garantează siguranța și facilitează conducerea. Mercedes Sprinter II a avut succes nu numai în Europa, ci și în Statele Unite. A fost disponibil acolo sub mărcile Freightliner Sprinter și Dodge Sprinter. Datorită caracteristicilor diferite ale pieței și a standardelor de emisii diferite pe piața SUA, Sprinter a fost vândut cu un motor de 3,5 V6 cu 258 CP, ceea ce îl face cel mai puternic din întreaga gamă de motoare. O inovație introdusă de Mercedes este sistemul ESP adaptiv. Acest sistem calculează centrul de greutate al autoutilitarei și se adaptează la acesta, garantând cel mai înalt nivel de siguranță.

Încălzire Mercedes Sprinter W906

Mais texto
 
Introduceți cuvântul cheie
Căutare avansată
Transit Center in Europe
0 produse
Romania Social Media