Your browser does not support JavaScript!


Logo Transit Center

Logo Transit Center
Logo Transit Center
Logo-ul Transit Center este o combinație de simbol și text. Logo-ul centrului de tranzit este format dintr-un hexagon regulat în care sunt ascunse literele T și C. Aceste litere simbolizează numele companiei Transit Center. Cuvântul Transit are aici o semnificație cheie. Încă de la început, compania noastră a fost asociată cu vânzarea de piese Ford Transit. Cuvântul Center conotează un centru, adică un loc unde puteți găsi toate piesele de care aveți nevoie pentru vehiculul dumneavoastră. Logo-ul Transit Center vine în două versiuni: cea oficială - simbolul este în partea de sus, și cea alternativă - simbolul este în stânga. Noi folosim versiunea alternativă a logo-ului pe pagina magazinului.

Logotipul Transit Center

Cu logo-ul său unic și culorile sale distinctive, Transit Center se distinge de concurență. Logotipul companiei prezintă literele portocalii TC, care amintesc de o roată dințată într-un design modernist, plasată în interiorul unui hexagon regulat. Prin acest motiv, facem aluzie la putere, rezistență și inovație constantă în lumea auto. Logo-ul Transit Center a putut fi văzut pe multe dintre proiectele pe care le-am realizat - camionete și mașini de curse. Culorile cu care ne identificăm sunt portocaliu, negru și gri.

Semnificația culorilor în TC

Portocaliul simbolizează energia, optimismul și spiritul antreprenorial inerent filozofiei noastre. Această culoare atrage atenția, este asociată cu inovația și exprimă dorința noastră neîncetată de îmbunătățire continuă. Negrul, pe de altă parte, este asociat cu eleganța, profesionalismul și încrederea în sine. În compania noastră, înseamnă că avem grijă de fiecare detaliu și ne străduim să respectăm cele mai înalte standarde de calitate și de servicii pentru clienți. Griul simbolizează soliditatea și stabilitatea, ceea ce este deosebit de important în sectorul automobilelor, unde fiabilitatea și fiabilitatea sunt esențiale.

La Transit Center, combinăm aceste trei culori pentru a crea o experiență unică și memorabilă pentru clienții noștri. Ne concentrăm pe o atmosferă pozitivă care ne motivează să continuăm să ne dezvoltăm, oferind în același timp un sentiment de siguranță și încredere în rândul clienților noștri. Vă invităm să lucrați cu Transit Center - un partener de încredere în lumea pieselor pentru furgonete. Împreună putem obține rezultate excepționale și putem contribui la succesul afacerii dumneavoastră!
 
Introduceți cuvântul cheie
Căutare avansată
Transit Center in Europe