Your browser does not support JavaScript!


Tipul de piese: 


Pagini:  1  Vezi de la 1 la 1 (din 1 produse)

Motoare si accesorii Mercedes Sprinter 906 includ dispozitivul de tensionare a curelei, fulia, garniturile și garniturile


În categoria Motoare si accesorii pentru Mercedes Sprinter 2006 veți găsi piese de schimb, cum ar fi garnitura de ulei, dispozitivul de tensionare cu curea multiplă, fulia arborelui cotit și multe altele.
A doua generație a Mercedes Sprinter a venit cu motoare cu multe variante de capacitate și putere a motorului. Motoarele diesel sunt cele mai des alese motoare în camionete datorită durabilității și consumului redus de combustibil. Mercedes Sprinter a fost disponibil cu motoare 2.2 CDI cu următoarele puteri: 88 KM, 109 KM, 129 KM, 150 KM (înainte de lifting) și 95 KM, 129 KM, 163 KM. Motoarele diesel 3.0 CDI V6 înainte de facelift au atins puterea de 184 CP și după facelift au crescut puterea lor la 190 CP. Motoarele pe benzină instalate în camionetele Mercedes au fost desemnate 1.8 I4 și 3.5 V6 cu 156 CP și 258 CP. În această notație, denumirile I4 și V6 denotă dispunerea și numărul de cilindri. I4 este denumirea pentru un motor cu patru cilindri cu cilindri în linie. Este cel mai comun aspect al motorului la toate motoarele cu ardere internă datorită designului său simplu și dimensiunilor reduse. V6 reprezintă un motor în formă de V cu șase cilindri. Motoarele din acest sistem sunt caracterizate de o cultură de lucru mai înaltă decât motoarele în linie. Motoarele de tip V se caracterizează printr-o gamă mai mare de RPM în care ating un cuplu maxim, ceea ce este extrem de important atunci când transportă sarcini grele. Cu toate acestea, nimic nu este gratuit, motoarele V6 au un consum mai mare de combustibil decât motoarele I4. În cazul motoarelor diesel, diferența de consum de combustibil între cel mai slab motor 2.2 CDI și motorul 3.0 CDI poate ajunge până la 4L / 100km.

Curea trapezoidală, întinzătoare și scripeți Mercedes Sprinter 2006

Mais texto
 
Introduceți cuvântul cheie
Căutare avansată
Transit Center in Europe
0 produse
Romania Social Media