Your browser does not support JavaScript!


Nissan NV400 - nume nou, model nou, stil nou

Nissan NV400 este un alt rezultat al cooperării între trei preocupări auto. Prezentarea autoutilitarei a avut loc în 2010 în cadrul târgului de vehicule comerciale din Hanovra. Nissan NV400 a fost proiectat de Centrul European de Proiectare Nissan. Această dubă este ușor diferită de modelele gemene. Are o grilă de calorifer complet, bara de protecție față, capota și farurile, care în Nissan au fost integrate cu lumini de zi LED.

Nissan NV400, ca și celelalte vehicule utilitare, a suferit o modernizare delicată în 2014. În primul rând, a fost extinsă gama de motoare de 2,3 litri echipate cu unul sau două turbocompresoare (BiTurbo). Motoarele echipate cu un turbocompresor generează 110 CP sau 125 CP, motoarele echipate cu două turbocompresoare generează 135 CP și 163 CP. Varianta de 150 CP echipată cu un turbocompresor a fost, de asemenea, adăugată la oferta de unități turbo.

Nissan NV400, la fel ca celelalte autoutilitare, este rezultatul cooperării a trei mărci. Este disponibil în patru versiuni pentru ampatament. Modelele marcate ca L1 au un ampatament de 3182 mm și tracțiune cu roți din față, modelele L2 - 3682 mm (FWD), mașinile marcate ca L3 vin în două versiuni: L3 - 4332 mm (FWD) sau L3 - 3682 mm (RWD), versiunea L4 - 4332 mm (RWD) a fost de asemenea disponibilă. După cum vedeți, Nissan NV400 ar putea fi echipat cu tracțiune față (FWD) sau tracțiune cu roți din spate (RWD).

Până în prezent, Nissan nu a prezentat o nouă generație de NV400. Producătorul a eliminat și acest model de pe site-ul său web. Deși Opel Movano și Renault Master au prezentat noile generații de autoutilitare la sfârșitul lui 2019, Nissan nu a reușit acest lucru.

<- Revenire la istorie Nissan Interstar Citiți Următorul Nissan Interstar ->
 
Introduceți cuvântul cheie
Căutare avansată
Transit Center in Europe