Your browser does not support JavaScript!


Politica de confidențialitate a site-ului www.transitcenter.ro (magazin online)

1. Informații generale
Această Politică de Confidențialitate stabilește regulile pentru prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal furnizate de Utilizatori în legătură cu utilizarea site-ului www.transitcenter.ro și plasarea comenzilor.
2. Administratorul datelor personale conținute pe site-ul web este Transit Center Monika Morzyńska-Wicik, cu sediul central în Pędzewo BD, 87-147 Zławieś Wielka. NIP 5541231848, REGON 091432757.
3. În interesul securității datelor încredințate, am dezvoltat proceduri și recomandări interne pentru a preveni dezvăluirea datelor către persoane neautorizate. Le controlăm performanțele și verificăm în permanență conformitatea acestora cu actele juridice relevante - Legea privind protecția datelor cu caracter personal, Legea privind concurența și protecția consumatorilor, Legea privind furnizarea serviciilor prin mijloace electronice, precum și tot felul de acte executive și comunitatea UE legislație.
4. Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe baza consimțământului exprimat de Utilizator și în cazurile în care legea autorizează Administratorul să prelucreze date cu caracter personal în baza legii sau în scopul punerii în aplicare a unui contract încheiat între părți.
5. Website-ul colectează informații despre utilizatori și acțiunile lor în următoarele moduri:
a) prin informații introduse voluntar în formulare, de exemplu: informații de expediere
b) prin colectarea fișierelor „cookie-uri”
c) prin furnizarea voluntară a datelor utilizatorilor prin conversație telefonică care vizează plasarea unei comenzi în magazinul online al Centrului de tranzit
d) prin furnizarea voluntară a datelor clienților la efectuarea unei achiziții într-un magazin stationar
e) prin furnizarea voluntară a datelor clienților din cauza plasării unei comenzi prin intermediul magazinului online al Centrului de tranzit prin e-mail
f) prin logare voluntară în magazinul online folosind un cont de facebook și furnizând simultan detalii de conectare de bază, cum ar fi numele, prenumele și adresa de e-mail
6. Website-ul colectează informații furnizate în mod voluntar de către utilizator.
7. Datele furnizate în formular sunt prelucrate în scopul rezultat din funcția unui formular specific, de ex. pentru a prelucra contactul cu informațiile sau pentru a trimite un colet unei companii de curierat.
8. Datele cu caracter personal lăsate pe site-ul web nu vor fi vândute sau puse la dispoziția terților în conformitate cu prevederile Legii privind protecția datelor cu caracter personal.
9. Datele conținute în formular pot fi vizualizate de persoana fizică care le-a plasat acolo. Această persoană are, de asemenea, dreptul de a modifica și de a opri procesarea datelor sale în orice moment.
10. Ne rezervăm dreptul de a schimba politica de confidențialitate a site-ului web, care poate fi afectat de dezvoltarea tehnologiei internet, posibile modificări ale legii în domeniul protecției datelor cu caracter personal și dezvoltarea site-ului nostru web. Vă vom informa despre orice schimbare într-un mod vizibil și inteligibil.
11. Website-ul poate conține link-uri către alte site-uri web. Astfel de site-uri funcționează independent de site-ul web și nu sunt supravegheate de niciun fel de site-ul www.transitcenter.ro. Aceste site-uri web pot avea propriile lor politici și regulamente de confidențialitate, pe care vă recomandăm să le citiți.
12. Pentru securizarea optimă a datelor personale ale utilizatorilor site-ului nostru web, am implementat o Politică internă de securitate a procesării datelor cu caracter personal respectată de toți angajații.
13. Alte informații privind protecția datelor cu caracter personal și confidențialitate pot fi găsite în regulile și reglementările magazinului nostru, în secțiunea §12 PROTECȚIA DATELOR PERSONALE ȘI CONFIDENȚIALITATE.
În cazul în care există îndoieli cu privire la oricare dintre prevederile acestei politici de confidențialitate, suntem disponibili - datele noastre pot fi găsite pe site - CONTACT.
 
Introduceți cuvântul cheie
Căutare avansată
Transit Center in Europe
Romania Social Media