Your browser does not support JavaScript!


Cele mai populare mărci de piese pentru dube:

Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
Bosch
Bosch
parts quality
Dayco
LUK
LUK
BSG
Nural
Bosch
Polcar
Silbak
Silbak
Silbak
Onka
parts quality
Calitatea pieselor
Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
dayco logo
Dayco
Polcar
Polcar
LUK
LUK
Nural
Nural
Silbak
Silbak
parts quality
Bosch
Onka Otomotiv
Onka
parts quality
Calitatea pieselor

Mărci de piese pentru furgonete


Vindem numai piese pentru furgonete încercate și testate de la producători de încredere. Magazinul nostru oferă atât piese originale (Ford OE), cât și piese de schimb. Mărcile de piese pentru furgonete disponibile în magazinul nostru sunt: Ford OE, Trateo, HMPX, DP Group, Motorcraft, BSG, Abe, Ayfar, Bosch, Continental, Dayco, Depo, Dolz, Elring, Goetze, Hart, Ibras, Ima, Knecht, LPR, Magneti Marelli, LUK, Mapa, Mars, Nissens, Nural, OES, Onka, Polcar, PSA, Quick Brake, Ruville, Sachs, Silbak, Stanadyne, STP, Timken, TRW și TYC. Unii producători de piese sunt specializați în crearea de componente pentru camionete care nu mai sunt în producție. Cumpărarea de piese pentru un astfel de vehicul de la un dealer oficial poate fi pur și simplu imposibilă. De aceea, am stabilit contacte cu producători de piese din întreaga lume pentru a vă oferi cele mai bune produse de marcă pentru vehicule comerciale de pe piață. Este demn de remarcat faptul că producătorii de camionete subcontractează foarte des producția de componente specifice. Din acest motiv, unele piese de schimb, cum ar fi ambreiajele LUK, sunt exact aceleași piese care sunt montate în fabrică pe vehiculele comerciale ușoare. Piesele de schimb de calitate superioară, cum ar fi Trateo, care oferă o calitate superioară la un preț competitiv, reprezintă, de asemenea, o alternativă interesantă.

Producători de piese pentru camionete

Producătorii de piese pentru autobuze se confruntă cu o provocare logistică și organizatorică majoră. Pe de o parte, ei trebuie să asigure calitatea produselor lor, iar pe de altă parte trebuie să reducă costurile de producție pentru a-și menține oferta competitivă. Acesta este motivul pentru care mulți producători de piese pentru camionete aleg să relocheze producția în Asia, unde costurile forței de muncă sunt semnificativ mai mici. În acest caz, la prețul produselor se adaugă o sumă corespunzătoare pentru a ține cont de transport și distribuție. Dacă existați pentru a achiziționa un produs de o anumită marcă de piese pentru furgonete, atunci o puteți face în magazinul nostru online.

Marca de piese auto și calitatea produselor

Denumirile internaționale sunt folosite pentru a clasifica marca pieselor pentru vehicule comerciale: OE, OEM, OEQ, AM. Abrevierea OE se referă la piesele originale, care provin direct de la producătorul auto. Acestea se caracterizează prin cea mai bună calitate a manoperei și sunt conforme cu prevederile de garanție pentru achiziționarea de vehicule comerciale ușoare. Piesele etichetate OEM se referă la mărcile de piese pentru camionete care provin exact din aceleași linii de producție ca și produsele originale (de exemplu, TRW). Următoarea clasă de calitate este OEQ, adică piese cu o calitate apropiată de cea a produselor originale. Aceste piese sunt disponibile de la angrosiști și magazine auto. Mărcile aftermarket se referă la un grup de piese care sunt fabricate folosind materiale și tehnologii diferite de cele ale produselor originale. Acestea sunt pur și simplu piese de schimb de calitate inferioară.

 
Introduceți cuvântul cheie
Căutare avansată
Transit Center in Europe