Your browser does not support JavaScript!


Transit Center Motorsport

Transit Center nu este doar un magazin online de piese pentru furgoneta Ford Transit. De asemenea, o divizie specială a Transit Center Motorsport construiește și asigură service pentru mașini de curse. Specialitatea noastră sunt mașinile Ford pentru RallyCross.

Pe site-ul nostru wicikmotorsport.com puteți vedea mașinile construite de compania noastră în ultimii 15 ani. Fiecare dintre ele a urcat în repetate rânduri pe podium în competiții de rang european. Mașinile noastre au fost conduse, printre alții, de către: Tadeusz Myszkier - multiplu campion polonez de curse, Knut Owe Borseth - campion european de RallyCross, Marcin Wicik - campion polonez de RallyCross, Maciej Polody - campion european de drift, precum și mulți alți piloți de curse talentați, prea numeroși pentru a fi menționați.

La construcția mașinilor noastre lucrăm cu multe companii europene, printre care Quaife, Proflex, SterkensMotorsport, GBS, Callaghan Motorsport, AST, Pauwels Motorsport. Pentru a ne construi mașinile ne folosim experiența dobândită pe circuite din întreaga Europă. Pentru detalii despre celelalte proiecte ale noastre, precum și despre istoria Transit Center Motorsport, vă rugăm să vizitați wicikmotorsport.com

Unul dintre cele mai populare proiecte ale noastre este Ford Transit MK7 - un autobuz de drift popular în întreaga lume și, prin urmare, prima furgonetă capabilă de drift.

Mașinile noastre sunt foarte apreciate de piloții de curse și de personalități importante din lumea auto. Kickster Znafca participă cu succes la competiții cu o Mazda RX8 pe care am construit-o noi. Motorul Vankel, tracțiunea spate și Sebastian la volan nu se compară cu nimeni la evenimentele Motorsport Trophy și Track Day. Nicio companie de închiriere de mașini sport din lume nu ar disprețui o Mazda RX8 ca aceasta.

Mașinile noastre au performat cu succes pe circuite de curse din întreaga Europă, în timpul rivalităților sportive cu piloți precum Kuba Przygoński sau Tomasz Kuchar. Ford Focus RX a fost, de asemenea, una dintre cele mai puternice mașini de curse la evenimentulGymkhana Grid, unde Marcin Wicik a concurat împotriva unor piloți precum Ken Block, Petter Solberg și Andreas Bakkerud. În 2021, popularul Portocală mecanică a mers la pilotul de curse maghiar Benyó Máté, care a avut succes în campionatul maghiar și FIA CEZ.

Mai multe informații:
Transit Center Motorsportservice
0 produse
Romania Social Media