Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANSIT MK1

mk1pickup Ford Transit MK1 a fost produs în 1965 și a devenit succesorul direct la Ford Taunus Transit. Transit MK1 a început o lungă istorie de producție a van. Astăzi, o întâlnire pe drum frontierele Ford Transit MK1 deja un miracol.

În lumea în care găsim mulți utilizatori de model MK1. Magazin online Tranist Center este singurul magazin din lume, în cazul în care o ofertă în picioare va avea părți ale ambelor noi si folosite modele mai vechi Ford.

Ford Transit MK1 efectuat în mai multe soiuri, de la van clasic, vagoanele de pasageri, camionete până la 4x4. Ford Transit a început o eră și a stabilit noi standarde pentru vehiculele de producție.

In zilele noastre a devenit la modă pentru a restaura vechile lor mașini. Această modă în sine a stabilit bine în lumea de camionete, prin urmare, mulți proprietari de Transit MK1 încearcă să-l aducă la starea ideală. Modelul de Transit renovate poate costa zeci de mii de dolari. Din păcate, o parte din modelele vechi sunt ușor disponibile pe piața secundară, iar căutarea ei ia o mulțime de timp. Prin urmare, Transit Center a decis să introducă o ofertă constantă un model produs în anii 1965 - 1978, și, astfel, clientul va fi capabil să cumpere o parte interesantă a acesteia, fără a lăsa acasă.

mk1