Your browser does not support JavaScript!

Other Brands

Alte mărci

Magazin cu piese pentru Ford Transit, Connect, Custom și Courier.


Transit Center vinde piese pentru Ford Transit și alte furgonete Ford, cum ar fi Ford Transit Custom, Ford Transit Connect și Ford Transit Courier de 20 de ani. Vindem piese de schimb și piese originale Ford. Piesele Ford Transit disponibile în magazinul nostru online au fost atent selectate dintre produsele disponibile pe piață. Punem accent pe calitate și satisfacția clienților, extinzând constant gama noastră de produse cu piese noi pentru Ford Transit, Custom, Courier și Connect. Avem piese noi pentru camionete Ford care au ieșit din producție de mulți ani, precum și pentru modele noi. Furgonetele Ford sunt o pasiune a noastră pe care o dezvoltăm de peste 25 de ani. Gama magazinului Transit Center include o mare varietate de piese pentru Ford Transit - de la mici șuruburi până la fronturi și motoare complete.

Piese de schimb Ford Transit

Piesele de schimb Ford Transit sunt o alternativă populară la piesele originale. Piesele de schimb sunt grupul de produse cel mai des utilizat pentru toate tipurile de reparații ale camionetelor Ford. Piesele de schimb pentru ford transit variază în funcție de preț, calitatea construcției și locul de fabricație. Gama largă de piese de schimb disponibile pe piață facilitează alegerea clienților. Unii vor fi interesați de cea mai ieftină și temporară soluție, în timp ce alții vor căuta piese de schimb pentru ford transit de calitate superioară. Piesele de schimb sunt mai ieftine decât cele originale. În același timp, dacă le cumpărați de la o sursă de încredere, cum ar fi Transit Center, puteți conta pe o calitate comparabilă a construcției și durabilitate. Piesele de schimb pentru ford transit au un alt mare avantaj - sunt disponibile pe scară largă. În cazul Transit Center - acestea sunt disponibile din comerț. Suntem un distribuitor oficial al produselor Trateo - piese de schimb ford transit cu o calitate apropiată de cea a produselor originale.

Piese originale pentru Ford Transit

Oferta noastră include piese originale noi pentru Ford Transit, precum și piese uzate provenite din dezmembrări. Optând pentru produse originale, vă puteți baza pe cea mai bună calitate și potrivire pentru furgoneta dumneavoastră. Piesele originale pentru Ford Transit sunt, în cea mai mare parte, exact aceleași piese care intră în furgonete în procesul de fabricație. Folosirea pieselor originale vă permite să respectați condițiile de garanție a furgonetei impuse de producător. Piesele originale pentru Ford Transit sunt produse în principal în Turcia, Uruguay, China sau chiar Polonia. Ceea ce distinge o piesă originală de o piesă de schimb este logo-ul Ford de pe practic fiecare piesă. Vă invităm să faceți cumpărături la Transit Center


Transit MK9
2019 -
Transit MK8
2013 - 2019
Transit MK7
2006 - 2013
Transit MK6
2000 - 2006
Transit MK5
1994 - 2000
Transit MK4
1991 - 1994
Transit MK3
1986 1991
Transit MK2
1978 - 1986
Transit MK1
1965 - 1978
Connect MK3
2021 -
Connect MK2
2013 - 2021
Connect MK1
2002 - 2013
Custom
2018 -
Custom
2012 - 2018
Courier
2014 -
manufacturers-logotype